foto edwin van kraaijButton Grave

 

 

 

Online omgevings-dialoog Verhuisplan Litjens Escharen

Op maandag 12 april 2021 (19.30 uur) wordt een online omgevingsdialoog georganiseerd voor het verhuisplan Litjens/Graafschedijk 56 te Escharen. In verband met het coronavirus wordt geen bijeenkomst met presentatie gehouden, maar vindt de omgevingsdialoog online plaats.

 

 

Het plan

Litjens in Escharen verhuist binnenkort de bedrijfsactiviteiten naar de achterkant van zijn bedrijf. De stenen links en rechts van de Graafschedijk ruimen het veld in ruil voor nieuw landschappelijk groen en natuur. Met deze ontwikkeling maakt Litjens de entree van Escharen fraaier en veiliger.

Omgevingsdialoog

Om dit plan mogelijk te maken, wordt een bestemmingsplan voorbereid. Voordat het plan als ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd, organiseert Areal een omgevingsdialoog. Met de omgevingsdialoog wil de initiatiefnemer alle betrokkenen en geïnteresseerden in een vroeg stadium een beeld geven van het plan en in de gelegenheid stellen om te reageren.

Het programma

  • 19.30 uur opening bijeenkomst
  • 19.45 uur aanleiding, geschiedenis en proces: Gerald Willemsen, Areal
  • 20.15 uur inrichting en ontwerp nieuwe situatie: Ellen Haverkate, Areal
  • 20.45 uur vragen en discussie
  • 21.00 uur afsluiting

Aanmelden

Wilt u de digitale bijeenkomst bijwonen, stuur dan een mailbericht naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan een link waarmee u kunt inloggen.